Beşiktaş’ta hizmet veren Pepe Rosso Gastropub, müşterisi Pelin Hanım‘ın şikayetiyle gündemde. Pelin Hanım, kendi doğum gününde yaşadığı sorunlar ve mekanın yönetim anlayışına dair şok edici bir açıklama yaptı.

Pelin Hanım’ın yorumu şu şekilde: “Hayatımda bu kadar rezil bir işletmeyle daha önce karşılaşmadım. Umarım en kısa zamanda kapanır ya da işletme adabını bilen birileri devralır. Normalde hiçbir şekilde hiçbir mekana bu boyutta olumsuz bir eleştiri yazmam. Garsonlar, mekan yönetimi birbirlerinden bir haber. Kendi doğum günümde getirdiğim pastamla ortada kaldım ve umurlarında bile olmadı. Bir gün öncesinde mekana bizzat gidip rezervasyon yapabilir miyiz diye sordum. Özellikle üstüne basarak pasta servisi yapılıp yapılamayacağını da sordum. Rezervasyonumuz yok, fakat geldiğinizde yardımcı oluruz. Mekan o saatlerde sakin oluyor, pasta servisinizi de yaparız dediler. Ertesi gün gittiğimde kapıdaki garson beni tanıdı, aşağıya inebilirsiniz yardımcı olurlar dedi. Aşağı indiğimde, sizi maalesef kabul edemeyiz. Sadece hafta içi pasta servisi yapabiliyoruz, hafta sonu çok yoğun olduğumuz için yapamıyoruz diyen bir görevli karşıladı beni. Ben tartışmaya girdim, bunun üzerine ve isterseniz işletme müdürümüzle de konuşun, kendisi burada o da aynısını söyleyecektir dediler. Peki, bana bu önceki gün geldiğimde neden söylenmedi? Ayrıca mekanın içi bomboştu, tek tük masalar doluydu. Ve otursaydık muhtemelen 2500 TL’den aşağı bir hesap ödemeyecektik. Arkadaş çevresi olarak, bütün Beşiktaş’a adınızı duyuracağımızdan emin olabilirsiniz. Zaten ilk gelişimizdi, bu da sondu.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyetinin ve şeffaf iletişimin önemine vurgu yapıyoruz. Pepe Rosso Gastropub’ın, müşteri şikayetlerine duyarlı bir şekilde yaklaşması ve benzer durumları önlemeye yönelik adımlar atmalarını öneriyoruz. Benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz