Fatih bölgesinde konumlanan Olden 1772 isimli restoran, müşterisi M. Tanrıkulu tarafından eleştirildi. Müşteri, mekanın genel atmosferini mükemmel bulduğunu ancak servis ve hizmetin çok kötü olduğunu belirtti. İşte Tanrıkulu’nun detaylı değerlendirmesi:

“Mekan tam bir Türkiye özeti; ortam mükemmel ama servis ve hizmet çok kötü:) Öncelikle neredeyse tuvaletin önüne oturtulduk, kabul etmediğimizi söyleyince bizi su şişelerinin, tabakların ve çeşitli servis gereçlerinin yer aldığı, ayrıca DJ ile kapatılmış bir köşeye aldılar. Muhtemelen orada bir masa yoktu sonradan eklenmişti. Doğum günü kutlaması olduğu için daha fazla uzatmadık ama tüm yemek boyunca garsonlar müsade alarak arkamızdan bir şeyler alıp koydu. Doğal olarak huzursuzluk içinde yemek yedik, DJ gölgesi sağ olsun mekanı da pek göremedik. Siparişlerimizi birkaç defa tekrar hatırlattık, tatlıya mum istedik mumsuz geldi. Sonradan mumlu pastayla telafi etti başka garson arkadaş:) Yan masada bizim gibi siparişte benzer sorunlar yaşadı. O atmosferde bulunmak hatırına kokteyl içmeye gidilir ancak 🙂 Yediklerimiz: Incirli humus – incirin asla haberi yok humusun içinde olduğundan. Kaburga pide: Citir ve çok lezzetliydi. Dana yanak ve dana bonfile: Etler yumuşak ve lezzetliydi ama yanındaki garnitürlerde farklı bir şey göremedik.

Bu değerlendirme, müşterinin genel atmosferden memnun olmasına rağmen, servis ve hizmetle ilgili yaşadığı olumsuz deneyimleri açıkça ortaya koymaktadır. Turizm Müfettişi olarak, benzer müşteri deneyimlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz