Dünyaca ünlü restoran zinciri Nusr-Et‘in Etiler şubesi, müşterisi Bedirhan Çağlar tarafından sert bir eleştiriyle karşı karşıya kaldı. Bedirhan Çağlar, 3 kişi oldukları halde genç oldukları için fazla umursanmadıklarını ifade ettiği şikayetinin tamamı şu şekilde:

3 kişi geldik genç olduğumuz için bizi fazla umursamayıp manzarası siyah bir duvar olan bir masaya aldılar. New York steak istedik, garson bey bize kalmadığını söyledi ve sonradan gelen birileri ondan sipariş verebildiler. Garson bize daha pahalı bir steak (tomahawk) tercih etti. Telefonumu şarj etmek istedim garson bey priz yok dedi ve benden sonra soran bir kişinin telefonunu alıp şarja taktı. Üç sade havuç dilimi söyledik garson gelip dediki iki kat fıstık koyim lezzetini arttırır dedi ama fiyatın iki kat arttığını söylemedi. Siparişlerimizi hep geç getirdiler arap olmadığımız için. Show yok ama 5000tl hesap var 3 kişi. S**in bizi Nusret, bir daha gelmem.

Bu eleştiri, genç müşterinin hizmet kalitesi, öneriler ve fiyat konularında yaşadığı olumsuz deneyimleri vurgulamaktadır. Turizm Müfettişi olarak, benzer deneyimleri paylaşarak tüketicilere rehberlik etmeye ve işletmeleri daha iyi hizmet sunmaya teşvik etmeye devam ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz