Beşiktaş Vişnezade’de BJK Plaza içinde bulunan BeerHall, müşterisi Betül Özyurt‘un şikayetleriyle karşı karşıya kaldı. Özyurt, mekanın rezervasyon politikası, müdavim müşterilere ayrıcalıklı davranılması, güvenlik ve çalışan tavırları hakkında şiddetli eleştirilerde bulundu.

Betül Özyurt’un yorumu şu şekilde: “İğrenç. Gittiğiniz bu mekanda kalabalık veya 2 kişi olun farketmeksizin herhangi bir masanız olmuyor. Sırf masamız olsun, 10 kişi rahatça eğlenelim dediğimiz bu iğrenç yere masa bulabilmek için akşam 7-8 civarı gittik. Her şey güzel başlamışken 10-11 civarı mekanın abonmanlarından bir kız masaya çıkarak oynamak istedi. ‘Kalabalığız, eşyalarımız ve içeceklerimiz masada’ dediğimizde gidip abonman kızımız güvenliğe şikayet ettiği için kısa boylu güvenlik görevlimiz gelip saçma sapan bir üslup ile ‘Eşyalarınızı indirin, oynayacaklar’ dedi. Karşı çıktığımızda ise ‘Konsept bu, sen de git başka masaya çık’ diye yanıt verdi. Sırf kendi masamızda arkadaşlarımız ile eğlenebilmek için masanın üstünde oynamak zorunda kaldık? Yani anlayacağınız burada yerde oynayamıyorsunuz. Damsız girilmiyor deniyor, içeride it kopuğu ve sapsızı bulunuyor. Konsept ise masalarda tepinmek. Çalışanların iğrenç tavır ve üslubu da cabasıdır. Abonmanları işlerini yapamadığından gelip size caz yapabilirler… Gidip buraya para harcamak yerine daha güzel mekanlarda daha kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Maalesef burada 1 bira ile tüm gece masada tepinen çoluk çocuktan herhangi bir eğlenceniz olmuyor.

Turizm Müfettişi olarak, müşteri memnuniyeti ve güvenlik önlemlerinin önemine vurgu yapıyoruz. BeerHall’e, müşteri şikayetlerine duyarlı bir şekilde yaklaşmalarını ve olumsuz deneyimleri düzeltmeye yönelik adımlar atmalarını öneriyoruz. Benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz