İstanbul Gayrettepe’de bulunan Masquerade Club, müşteri Soner Gündoğdu‘nun paylaştığı bir şikayetle gündemde. Gündoğdu, gece kulübünün girişindeki kıyafet kontrolü ve yaşadığı kötü deneyimi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Soner Gündoğdu’nun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Beyaz saray ajanlarını aratmayan kapıdaki suratsız güvenlik görevlileri yüzünden içeri giremedim. Eskiden olsa kafaya takar, uğraşırdım ama artık umurumda değil. Kıyafet konusunda bir yerde tişört yasağı olabilir, ancak ben vücuda yapışan dev markalı tişört giymek zorunda değilim. Neyse, kostüm uygun değilmiş, burun ameliyatı sebebiyle şapka takmıştım, 4. günüm daha. Ajan bey şapka kostüme uygun değil dedi. Arkadaşlarıma siz girin, ben gidiyorum dedim.

Gündoğdu’nun paylaşımında, içerde tutulan bir locada nargile içildiği iddiası da yer aldı. Masquerade Club yönetimi, müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak giriş politikalarını ve hizmet kalitesini gözden geçirmeli. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz