Kuruçeşme bölgesinde faaliyet gösteren Boâz Middle gece kulübü, yerli bir müşteri olan Hamza Bey‘in mekanla ilgili yaptığı çarpıcı bir şikayetle sarsıldı. Hamza Bey, kapıdaki güvenlik görevlilerinin kadınları taciz ettiği iddiasında bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Sanırım uzun boylu, güçlü bir fedainin 18 yaşındaki bir kıza canı istediği için vurup taciz etmesi oldukça normal. Burası İSTANBUL’UN EN KÖTÜ KULÜBÜ. Kapıdaki korumalar kadınları taciz etmeyi çok seviyor. Eğer kadınsanız endişelenmeyin, gardiyanlar sizinle oynamayı, sizi itmeyi ve rahatsız etmeyi çok seveceklerdir. Elimizde 7 gardiyanın bir kadın arkadaşımın etrafında dolaşıp onu tehdit ettiği bazı videolar var. Bu kulüp, yaşayacak hiçbir şeyi olmayan orta yaşlı fedailerin tacizine uğramak isteyen kadınlar için iyi.

Bu iddia, Boâz Middle’ın güvenlik politikalarının sorgulanmasına ve güvenlik görevlilerinin müşterilere karşı tutumlarının araştırılmasına neden olmalı. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz