İstanbul’un tanınmış otellerinden biri olan Ramada Plaza by Wyndham İstanbul Ataköy, konuklarından Hakko Düzdemir’in yaşadığı otopark sorunu nedeniyle şikayetle anılıyor. Düzdemir, otel otoparkının ücretli olması konusundaki memnuniyetsizliğini paylaşıyor.

Hakko Düzdemir, Ramada Plaza by Wyndham İstanbul Ataköy’de konaklaması sırasında yaşadığı otopark sorunu nedeniyle memnuniyetsizlik yaşadığını belirtiyor. Otelin otoparkında aracını güvenli bir şekilde park edemediklerini ve otelin bu konuda ücret talep ettiğini ifade eden Düzdemir, dünyanın hiçbir yerinde otel otoparkında ücret alınmadığını savunuyor. Ailesiyle birlikte rezil olduklarını dile getiren Düzdemir, otel personelinin ücretsiz park etmenin mümkün olmadığını söylediğini ve bu durumun kendisini şaşırttığını belirtiyor. Hakko Düzdemir, verilen hizmetten kesinlikle memnun olmadığını vurguluyor.

Hakko Düzdemir’in otopark ücreti konusundaki şikayeti, Ramada Plaza by Wyndham İstanbul Ataköy’ün konukları arasında olumsuz bir izlenim bırakmış gibi görünüyor. Turizm Müfettişi olarak, okurlarımızı benzer konularda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz