Levent’te faaliyet gösteren Avantgarde Hotel‘de konaklayan bir müşteri, yaşadığı deneyimi paylaşarak bir şikayette bulunmuştur. İşte misafirin yorumu:

Evet, bu sefer büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Ne diyeyim. Fiyatlar anormal yüksek. Odaya girdim. Ne mini bar fiyat listesi var ne de oda servisi menüsü. Resepsiyona sordum. Kare koddan okutun dediler. Bir kare kodu okuttum lakin alakasız bir şey çıktı. Korktum telefonuma korsan bir yazılım mı yükledim diye. Sonra resepsiyon uygun kare kodun odada bulunmadığını ve o sıralarda fiyatlarda güncelleme yaptıkları için bu sıkıntının oluştuğunu söyledi. Yani daha ne diyeyim? Şaştım kaldım. Çıkışta resepsiyona bir ödeme yaptım ama ne için ne kadar ödediğimi hiç bilmiyorum. Daha önce de çok kaldım. Hiç böyle şeyler yaşamadım. Hiç yakıştıramadım doğrusu.

Bu şikayet, oda içerisindeki fiyat bilgilerinin eksik olması ve kare kod sistemi ile ilgili bir sorun yaşanması üzerine odadan çıkarken ödeme konusunda belirsizlik yaşanmasını vurgulamaktadır. Otel yönetimi, benzer sorunların tekrarlanmaması ve misafir memnuniyetini artırmak için gereken önlemleri almalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz