Zeytinburnu’nda konumlanan Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, konuklarından Gökhan Aydın’ın paylaştığı şikayetle gündeme geldi. Aydın, otelde yaşadığı kullanışsız oda, vale otopark ücreti, banyo ekipmanları ve hizmetteki rezaletleri paylaşıyor.

Gökhan Aydın, otelin bina resmini gördükten sonra oteli tercih ettiğini ancak karşılaştığı olumsuzluklar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını belirtiyor. Kullanışsız ve küçük odada konakladığını, vale otoparkın günlük ücretinin pahalı olduğunu, banyo bataryalarının kullanışsız olduğunu ve birçok olumsuzluğa rastladığını ifade ediyor. Aydın, ikram diye konulan girişteki tepsi üzerinde sineklerin yuva yapmış olduğunu ve gece saat 6’da yanlış bir şekilde uyandırıldığını dile getiriyor. Bu rezaletler zinciri nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığına vurgu yapıyor.

Gökhan Aydın’ın paylaştığı deneyim, Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare’nin konuklarına sunulan hizmet ve konaklama koşulları konusunda sorunlar yaşadığına işaret ediyor. Turizm Müfettişi olarak, okurlarımızı benzer durumlar konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz