Beyoğlu’nun popüler mekanlarından biri olan BigChefs Piyalepaşa, müşterisi Erdal Seremetli‘nin paylaştığı yıkıcı şikayetle gündeme geldi. Seremetli, restaurantın dekor ve makyajının ötesinde önemli olan mutfağının hayal kırıklığı yarattığını ifade ederek, kötü deneyimini detaylarıyla paylaştı.”

Erdal Seremetli, “Yediğim en kötü köfte üstelik en kötü beğendili köfte. Beğendi ekşi olur mu? Oluyormuş. Köfte tatsız olur mu? Oluyormuş. Tandır ekmeği çiğ olur mu? Oluyormuş. Porsiyorda 5 adet küçük köfte olur mu? Oluyormuş. Serviste sorun yok neyse ki. İlk kez gittim ve son kez oldu.” şeklindeki yorumuyla BigChefs Piyalepaşa’daki olumsuz deneyimini ifade etti.

Erdal Seremetli’nin paylaştığı yorum, BigChefs Piyalepaşa‘nın müşteri memnuniyeti konusundaki zorluğunu gözler önüne seriyor. Restoren yönetimi müşteri geri bildirimlerine önem vererek, mutfağındaki kaliteyi artırmalı ve gelecekteki olumsuz yorumları engellemek adına çözümler bulmalıdır. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz