Albatros Premier Hotel, Ali Mohammed adlı bir müşterinin deneyimiyle ilgili bir şikayetle dikkat çekti. Mohammed, otelin çalışanlarının ilgisizliği, terasın eksik gösterilmesi, temizlik personelinin gürültülü davranışları ve odaların genel değerlendirmesine dair bir dizi şikayette bulundu.

Ali Mohammed, deneyimini şu şekilde paylaşmaktadır: “Çalışanlar güler yüzlü değil. Bir kere merhaba, iyimisiniz, her şey yolundamı diye sorulmadı. Giriş çıkışlarda selam vermek yok. Otelin yukarıda teras olduğunu kimse söylemedi, biz çıktıktan sonra öğrendik. İnsan bir gösterir, para veriyoruz sonuçta. Sabahları temizlik personeli aşırı yüksek sesle sohbet ediyor, kapıları çarpıyor ve insanları uyandırıyor. Odalar yeterli. Her gün havlu, şampuan vs. değişiyor. Temiz. Yer 10 numara. Sultanahmet Meydanı’na yürüyerek 10 dakika. İnternet süper hızlı.

Ali Mohammed’in deneyimi, Albatros Premier Hotel’in bazı hizmet alanlarında gelişmeye ihtiyaç duyabileceğini göstermektedir. Müşteri memnuniyetini artırmak adına çalışanların daha ilgili olması ve tesisin tüm olanaklarını misafirlere aktarması önemli olacaktır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz