İstanbul Bomonti bölgesinde bulunan Mercure Istanbul Bomonti otelinde konaklayan Ozan Mordoğan, paylaştığı şikayetle odaların eski ve kirli olduğunu, çözüm bulunamayan sorunlar yaşadığını ifade etti. İşte Mordoğan’ın detaylı şikayeti:

Otel odaları eski ve kirli! Sorunun haddi hududu yok, ama işin kötü yanı çözümde yok. Odalara ütü verilmiyormuş, ütüyü sadece 9-4 arası yaptırabiliyormuşuz. Gece yarısı elimde gömleklerimi ütületecek yer aradım. 1 hafta önceden binlerce Euroluk otel ödemesini peşin yapmamıza rağmen girişte kişi başı 2000’er TL depozito aldıklarını söylediler. 3 gün kaldım, her gün resepsiyona hatırlatmama rağmen odaya housekeeping uğramadı. Personelleri sanki zorla çalıştırıyorlar. Bu otele 5 yıldız değil, 1 yıldız bile fazla. Söylediklerimi tecrübe etmek isteyen buyursun, seçimini bu otelden yana kullansın.

Şikayet kelimesi, müşteri memnuniyetsizliğini belirtmek adına önemli bir ifadedir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz. Müşteri memnuniyeti, bir işletmenin başarısı için kritik bir unsurdur ve bu tür şikayetler, iyileştirmeler yapılması adına önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz