Nişantaşı’nda bulunan Jazz Kulübü Divine Brasserie, müşterisi Gizem Sevinçler‘in şikayetiyle gündeme geldi. Müşteri, mekanın genel atmosferi, menü çeşitliliği ve hizmet kalitesi hakkında şikayette bulundu.

Gizem Sevinçler, mekanın fiziksel düzeni ile ilgili olumsuz bir deneyim yaşadığını belirtti. Mekanın küçük olması ve masaların çok yakın bir şekilde düzenlenmiş olması, müşterilere rahat bir ortam sunulamadığı hissini yaratmış. Ayrıca, menüdeki yemeklerin beklenen lezzetin altında olduğunu ifade eden müşteri, mekanın fiyat politikasının da genel beklentilerin üzerinde olduğuna dikkat çekti. Konser öncesinde müşterilere 21:10’da başlayacak olan etkinliğin ücretini ödeme talebi ise müşterinin rahatsızlık yaşamasına yol açtı.

Divine Brasserie & Jazz Club, misafir Gizem Sevinçler’in deneyimi üzerinden değerlendirildiğinde, mekanın fiziksel düzeni, yemek kalitesi ve fiyat politikası gibi unsurlarda iyileştirmelere ihtiyaç olduğu görülüyor. Müzikal performansın olumlu bir yön olduğu vurgulanmış olsa da, genel deneyim müşteri memnuniyetsizliğiyle sonuçlanmış gibi görünüyor.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz