Ceylan Sağlam isimli müşteri, GIZIA BRASSERIE isimli mekanın kapıdaki antipatik karşılama nedeniyle bir şikayet paylaştı. Müşterinin şikayeti şu şekilde:

Arkadaşımla alışveriş sonrası bir şeyler yemek için gitmiştik. Kapıda son derece antipatik bir şekilde, ‘Yemek alacak mısınız yoksa içeri bir yere alalım sizi?’ gibi tuhaf bir tavır ve yüz ifadesiyle karşılandık. Hizmete tek yıldız vermem, garson arkadaşlar için değil, hiçbir şekilde. Bizimle ilgilenen garson son derece kibar, nazik ve efendi biriydi. Bizi kapıda karşılayan beyefendi, her kimse, bu şikayetim ondan kaynaklanıyor. O adam orada olduğu sürece bir daha asla oraya gitmeyeceğiz. Hizmet sektöründe, özellikle Nişantaşı gibi bir yerde karşılama kısmı çok önemli; daha o kısımda moralimiz bozuldu. Antipatik tavırlarla karşılama olmaz.

GIZIA BRASSERIE’nin müşteri memnuniyetine odaklanması ve kapıdaki karşılama sürecinde daha olumlu bir deneyim sunması önemlidir. Müşteri şikayetleri, hizmet kalitesini artırmak adına dikkate alınmalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz