İstanbul’un boğaz manzarasıyla ünlü oteli THE STAY Bosphorus hakkında gelen bir şikayeti değerlendirdik. Otelde konaklayan Dilek Koçakoğlu isimli müşterinin konaklama deneyimine istinaden yaptığı detaylı şikayet şu şekilde:

“Eski ve çok bakımsız bir otel. Verdiğimiz para ile aldığımız hizmet kesinlikle orantılı değil. Web sayfalarında eski bir köşkün, restore edilerek konforlu ve lüks bir konaklama oteline dönüştürüldüğünü yazmışlar. Otel çalışanına odaların bakımsız olduğunu söylediğimizde tarihi bir mekanı restore ettikleri için eski olduğunu söyledi. Kısacası otele girdiğimiz andan itibaren hayal kırıklıklarımız başladı. Verdiğim ücrete karşılık otel odasının bu kadar bakımsız olmasına inanamadık. Sadece boğaza yakın olduğu için bu kadar para ödediğimi düşünmek de bir hayli canımı sıktı. Çocuklarım çok mutsuz oldu ve otelden ayrılmak istediklerini söylediler.

Amaçlarının hizmet ve müşteri memnuniyeti olabileceğini düşündüğüm resepsiyon görevlisi Kıvanç beyle görüşerek çocuklarımın mutsuz olduğunu o nedenle tuttuğumuz 3 odanın ücretinin yarısını ödeyerek otelden ayrılmak istediğimizi bu konuda kendilerinden yardımcı olmalarını rica ettim. Bu durumun mümkün olmayacağını söyledi otel müdürü ile görüşmek istediğimi söylediğimde kendisinin arayacağını ve dönüş yapacağını iletti. Ancak Kıvanç beyin yanına gittiğimde Can beyle ve Serkan Aydın ile görüştüğünü olumsuz yanıt aldığını belirtti. Otelin üç görevlisi inat ederek hiçbir şekilde çözüm üretmediler.

Çok üzgün bir şekilde odama gidip rezervasyon mailime baktığımda bir gece ödeme yapmama rağmen otel görevlisi Sinan Töre’nin yanlışlıkla iki gece oda konaklama yazdıklarını gördüm. Resepsiyonu aradığımda Kıvanç bey şaşırdı ne diyeceğini bilemedi maillere bakıp döneyim dedi. Sonra da mecburen dönüp evet iki gece konaklıyorsunuz dedi. Tabi ki biz iki gece kalmadık çünkü biz bir gece ödemiştik bu sadece otel görevlisinin dikkatsizliği ile yapılmış bir yanlışlıktı.

Buradan otel sahiplerine bir mesaj vermek istiyorum. ‘Müşteri yada çalışanlar hata yapabilirler, kurallarınızı oluştururken müşteri memnuniyetini dikkate almanızı diliyorum.'”

Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz