Ataşehir bölgesinde yer alan Sheraton Grand Istanbul Ataşehir, yerli müşterisi Murat Dinçer‘in paylaştığı şikayetle gündeme geldi. Murat Dinçer, oteldeki konaklamasını değerlendirdiği şikayetinde, birkaç kez toplantılar için tercih ettiği otelde karşılaştığı sorunları dile getirdi.

Dinçer’in şikayetleri arasında odasının temizliği ve diş kiti talebinin karşılanmamış olması ön plana çıkarken, ayrıca “Late Check-Out” talebine rağmen resepsiyon tarafından yapılan sürekli tacizden rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Dinçer, misafirperverlik konusundaki şikayetini vurgulayarak otelin hizmet kalitesine dair endişelerini paylaştı.

Turizm Müfettişi olarak, müşterinin yaşadığı bu olumsuz deneyimi dikkate alarak Sheraton Grand Istanbul Ataşehir otelinin temizlik standartlarında, misafir taleplerine cevap verme süreçlerinde ve misafirperverlik politikalarında daha dikkatli davranmaya davet ediyoruz. Otellerin daha iyi bir konuk deneyimi sunması adına önerilerde bulunarak, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz