İstanbul’un ünlü mekanlarından biri olan Erdal Chef müşterisi Sümeyra Haliloğlu‘nun şikayetiyle gündeme geldi. Haliloğlu’nun detaylı şikayeti şu şekilde:

Pazartesi günü Erdal Chef’e 2 çift olarak gittik ve rakı söyledik. Yemekten sonra rakıdan buram buram parfüm kokusu geliyordu. İlk başta sadece bardakları değiştirdiler, daha sonra şikayeti garsonlara ilettik ve hala ısrarla müdür gelmedi. En sonunda bizim ısrarımıza müdür lütfedip geldi ve bize kaba bir şekilde konuşup rakıyı değiştirdi. Fakat hala koku buram buram geliyordu, artık kokudan midemiz bulanıyordu. En sonunda buz kovasını kokladık ve buz kovasında deterjan kokusu çok yoğun bir şekilde geliyordu. Kendileri de hatalarını fark etti, özür dilediler. Ama bizim midemiz çok kötü oldu bile. Orada zehirlenebilirdik. Daha sonra hesabı istedik ve bize içemediğimiz 70’lik rakının parasını istediler. Bu nasıl bir rezalet! O masanın bizden parasını bile almamaları lazımdı. Sağlığımızla oynadılar, bile bile ihmalkarlık var. Kimseye önermiyorum, sağlığını düşünen gelmesin. İnsan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay mı? Orada alkol tüketiyoruz, kimyasal maddeli buz veriyorlar bize ve küstahlık yapıyorlar. Bütün mecralarda hakkımızı arayacağız! Erdal Şef’e kimse gitmesin! Aradık, şikayet ettik, bize kimse dönüş yapmadı! Bu kadar ilgisizler!

Müşteri memnuniyeti adına hesap alınmaması gereken bir durumda müşteriden hesap alınması rezaletin boyutunu daha da artırmıştır. Müşterinin sağlık sorunları yaşaması, işletme tarafından daha hassas bir tutum sergilenmesi gerektiğini göstermektedir. İşletmelerin benzer durumlarda müşteri sağlığı ve müşteri memnuniyeti odaklı bir kurum kültürü benimsemesi gerekir.

Turizm Müfettişi olarak müşterilerin sesini duyuran paylaşımlarımız devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz