Maltepe’de konuklarını ağırlayan MaCity Hotel müşterisi Merve Ç, konaklamasıyla ilgili bir şikayet paylaştı. Müşterinin söz konusu şikayeti şu şekilde:

BERBAT bir deneyimdi. Hizmet sıfır odalar pis. Yatak örtüleri özensiz. Yorgan kılıfının fermuarını biz çektik yine yastıklar yarım yamalak takılmış biz taktık. Yatak çarşafı kayınca yatağın pisliğinden şok olduk. Çarşaf düzgün olsa belki kiri görmezdik. Çay lekesi mi kan lekesi mi belli değil. Sabah çıkarken söylediğimizde de söyleseydiniz değiştirirdik odayı diye umursamaz bir tavırla karşılaştık. Bari yatak pisliğinizi kapatmak için alez falan taksaydınız. Banyodaki musluklar da sapsarı kir içindeydi. Asla önermiyorum. Ayrıca biraz yokuş çıkmanız gerekiyor valizleriniz varsa da tercih etmeyin.

Merve Ç.’nin paylaştığı şikayet, otelin temizlik ve hizmet konularında ciddi eksiklikler içerdiğini vurgulamaktadır. MaCity Hotel, müşteri memnuniyetini artırmak ve olumsuz yorumları önlemek adına temizlik standartlarını yükseltmeli ve misafirlerine daha iyi bir hizmet sunmalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz