İstanbul’un Bostancı bölgesinde konumlanan Park Dedeman, konuklarından Cansın Mayuk’un paylaştığı olumsuz bir deneyimle gündeme geldi. Mayuk’un yorumu şu şekilde:

Odayla ilgili memnuniyetsizliğimi ilgili kişiye belirttim ama buraya da eklemek istedim. Oda çok basık ve karanlıktı. Odaya girdiğimde abajurlardan biri çalışmıyordu, teknik servis geldi ampul patlamış, ampulü değiştirdi. Ufak buzdolabının alt rafı olduğu gibi yağ, sarı, yapış yapış ve içinden saç çıktı. Sigara içilmeyen oda istedim, evet oda sigara kokmuyordu ama şifonyerin üzerinde sigara yanıkları vardı ve odadan çıkınca hol çok ciddi şekilde sigara kokuyordu. Duşakabin çok küçük ve dar, şampuanları koymak için sekmeye yoktu, yere eğilip almak zorundasınız. Birkaç sene önce 150-200 liraya kampanyalı fiyatları oluyordu, o zamanlar çok ucuz ve 4 yıldızlı otel diye tercih etmezdik. Şimdi geçen yıllarda konakladığımız 5 yıldızlı oteller 2500-3500 TL civarında olduğu için buraya yöneldik. Otelz üzerinden 1.500 TL’ye kampanyalı oda ayarladık diye Istanbul’un varoş mahallelerinde 90 liralık tekinsiz pansiyonlarında kalır gibi hissetmemeliydim. Bir müşteri olarak bunu hakettiğimi kesinlikle düşünmüyorum. Otelin ön şartı temizliktir. Temiz, tertemiz olmalı, ferah olmalı. Gerçekten çok üzüldüm ve çok çok ayıp oldu. Kendimi değersiz hissettirdiniz. Bir daha tercih etmeyeceğim, zaten bu bakımsız pis odayı bana vererek ‘siz de bana gelmeyin’ demiş oldunuz. Otele giderken taksi Bostancı Sanayi’nin içinden geçiyor, sanayinin neredeyse göbeğinde. Dışarıdaki gürültü tamamiyle odanın içinde, üstelik iş makinesi çalışıyordu 9’dan sonra. Haricinde personeller kibar. Madem 4 yıldızlı bir otel ve otelz üzerinden kampanyalı 1.500 TL’ye oda ayarladım, bu 2. sınıf bakımsız, ampulu patlamış, sigara yanıklı, dolabın içi yağlı içinden saç çıkan pis odayı hakken bir müşteriyim. Ufacık bir patates kızartması, bir roka salatası (sossuz, sısız, yağsız, tuzsuz) ve bir hamburger için 340 lira ödememeliydik. Ayrıca yiyeceklerden birinin servis kapağı çatlak çatlak haldeydi. Ufacık, sossuz, doyurmayan menüye 300 küsür lira hesap ödeyen, bahşişini eksik etmeyen müşteriye çatlak kapaklı servis tabağıyla servis etmeye insan utanır. Karanlık, bakımsız, pis odasında konakladığım bir otele göre oldukça fahiş. Roka salatasında ise bu sefer hiç sos yoktu, neredeyse rokaları kirip soğanı doğrayıp söğüş halde getirmişler. Hayal kırıklığı. Paranla rezil olmak tam olarak budur.

Park Dedeman Bostancı’nın bu tür olumsuzlukları ele alarak iyileştirmeye yönelik adımlar atması ve konuk memnuniyetini ön planda tutması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz