CVK Park Bosphorus Hotel’in restoranı ile ilgili bir müşteri şikayeti, mekanla ilgi sorunları gün yüzüne çıkardı. Emin Tekeli isimli müşteri, hamile olan eşiyle yıl dönümlerini kutlamak için önceden rezervasyon yaparak gittikleri restoranla ilgili şikayetlerini paylaştı.

Misafirin şikayetinin detayları şu şekilde:

“Yıl dönümümüz için restoran bölümüne önceden rezervasyon yaptırarak gittik. Rezervasyon sırasında kenar sıradaki masalardan ayırdıklarını ve gece boyunca özel jestler olacağını belirttiler. Yalnız gittiğimizde restoran bölümünün dışında yemeklerin ve ızgaraların pişirildiği bir kenar masa verdiler. Izgara dumanı ve kokusu üzerimize gelmeye başladı ve bu çok rahatsız ediciydi. Bunu yetkililere belirttiğimde başka kenar masalarının olmadığını ve üzgün olduklarını belirttiler. O kadar hazırlanıp gitmemize rağmen yıldönümümüzün daha ilk dakikalarına gerginlik ve üzüntüyle başladık.

Restoran bölümünün dışında bir masa olacağını rezervasyon sırasında söyleselerdi zaten rezervasyon yaptırmaz, başka bir restoran bakardım. Üstüne üstlük eşimde hamileydi ve çok üzüldü. Sonra bizi restoran bölümünün orta masalarından birine alıp yemeğimizi orada yiyebileceğimizi, tatlımızı da kenar masalarda boşalma olunca orada yiyebileceğimizi belirterek olmayacak bir konuşma içerisine girdiler. Kimse rezervasyon yaptırarak gittiği restoranda böyle değişimlerde bulunmak istemez, bir de böyle bir özel gününde.

Sonuç olarak, bizi çaresiz bıraktılar ve oradan kalktık gittik. Cuma akşamı olduğu için başka tüm restoranlar doluydu ve yıldönümümüz hüsranla sonuçlandı.”

Müşterinin bu şikayeti, müşteri memnuniyetsizliğini ve özel günlerde beklenmedik durumlarla karşılaşmanın ne kadar hayal kırıcı olabileceğini ortaya koyuyor. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetlerin takipçisi olacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz