Tatilcilerin otel deneyimleri, seyahatlerini değerlendirirken dikkate aldığı önemli bir faktördür. Antalya Belek’teki Cesars Temple De Luxe’de konaklayan Rus tatilci Yana, otelde yaşadığı deneyimi sert bir dille eleştirdi.

Yana, Cesars Temple De Luxe otelindeki yemeklerden genel olarak memnun kalmamış gibi görünüyor.

Voronova’nın yorumunda öne çıkan şikayetler arasında yemeklerin kalitesi ve çeşitliliği yer alıyor. Otelde sunulan yemeklerin tat ve çeşit bakımından tatmin edici olmadığını belirten Voronova, bu durumu özellikle meyve eksikliği ile örneklemiş. Ayrıca, oda temizliği ile ilgili yaşadığı memnuniyetsizlikleri dile getirmiş. Kırık bir tuvaletin tamir edilmesinin 5 gün sürdüğünü belirten Voronova, temizlik hizmetinin de tatmin edici olmadığına dikkat çekmiş. Otelin belirttiği 3 günde bir oda temizliği yapılması gerektiği halde, bu hizmetin sadece haftada bir kez sağlandığını ifade etmiş.

Maria Voronova aynı zamanda oteldeki personelin de tatmin edici olmadığını belirtmiş. Özellikle personelin yetersiz dil becerileri ve konukları anlama konusundaki zorluklarına dikkat çekmiş. Ayrıca, odaya izinsiz girmelerinin ve sabah saat 8’de mini bar konusundaki talepleri ile ilgili yaşadığı olumsuz deneyimleri dile getirmiş.

Cesars Temple De Luxe Otel, bu olumsuz yoruma yanıt verip sorunları çözebilecek mi, yoksa benzer şikayetler artmaya devam mı edecek, yakından takip edilecek.

Maria Voronova’nın yorumuyla:

“Еда отстой ! Нет нормальной выпечки как во всех отелях . Еда однообразная ) даже дыни нет и инжира )! Уборка ужасная , был сломан унитаз , чинили 5 дней . Пока не подняли скандал ничего не произошло , уборки не было , постель заявлено 1рпз в 3 дня убирать , а убрали 1 раз в нпделю . Персонсл ужасный только денег и ждут Про подушки вобще молчу , на них невозмодно спать . Они каменные и все в старых комках ) Дверь на балконе не закрывается . Вентиляции в ванной комнате нет . Вода в стоке и в душе стоит на пляже , каждый день роют и зарывают . Из плюсов : лежаки есть свободные , но тени мало тк. Зонты маленькие. Кондиционеры хорошо работают . Персонал не знает даже турецкого. Персонал ничего не понемает ( тупые ) Врываются в номер конда хотят , даже если висит табличка и орут в 8 утра мини бар.”

Daha fazla benzer haber için takipte kalın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz