Antalya’daki Crystal Paraiso Verde Hotel’de konaklayan Rus misafir Lydia, yaşadığı olumsuz deneyimi paylaştı. Lydia, otelde geçirdiği üçüncü gününde yaşadığı duş başlığı sorununu ve iletişim zorluklarını dile getirdi.Misafir duş başlığının bozuk olması nedeniyle her gün resepsiyona durumu hatırlatmak zorunda kaldıklarını belirtti. Lydia, resepsiyonun her seferinde 15 dakika içinde sorunu çözecekleri sözü vermesine rağmen, üçüncü gün hala sorunun giderilmediğini ifade etti.

rus misafir Bu durumun kendilerini her gün plastik bir şişeden duş almaya zorladığını söyledi!

Ayrıca, Lydia, otel içindeki telefonlarının çalışmaması ve televizyonlarının düzgün çalışmaması nedeniyle resepsiyonla iletişim kurmakta zorlandıklarını belirtti. Lydia, “Nereye başvuracağımızı bilmiyoruz” diyerek yaşadıkları ile ilgili daha fazla yardım alamadıklarını ifade etti.

Misafirin yorumu

Türkçe çeviri:
Otelde üçüncü günümüz. Duş başlığı bozuk. Her gün resepsiyona defalarca problemimizi hatırlatıyoruz. Herkes 15 dakika içinde düzelteceklerini söylüyor ama işte üçüncü gün, hala şişeden duş alıyoruz. Bize telefonla aramamızı söylüyorlar, ancak odamızdaki telefon ve televizyon çalışmıyor. Kimden yardım alacağımızı bilmiyoruz. Oda numaramız 4404.

Orjinal:
Третий день отдыхаем в отеле. Сломана лейка в душе. Каждый день по несколько раз напоминаем о нашей проблеме на рецепшен. Все обещают исправить через 15 минут. Но вот уже третий день моемся из бутылочки. Нам говорят, позвоните по телефону, но у нас в номере и телефон не работает, и телевизор не показывает. К кому обращаться, не знаем. Наш номер 4404

Bu olumsuz deneyim, otellerin sunduğu hizmetlerle ilgili sorunların ve iletişim zorluklarının altını çiziyor. Umarız otel yetkilileri bu durumu çözmek için gerekli adımları atarlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz