Kuşadasının Lüx otellerinden Seven Seas Sealight Elite Hotel, müşterilerinden Yılmaz Özbek’in şikayetiyle gündemde. Almanya’dan Kuşadasında tatile gelen Özbek, konaklama deneyimine istinaden şikayetini şu şekilde ifade etti:

Otel yalnızca odaları nedeniyle bir yıldızı hak ediyor; geri kalan her şey felakettir. Yemekler sürekli soğuk kalıyor, restoranda servis ve genel olarak son derece zayıf. Bu otele nasıl 5 yıldızlı konaklama denilebilir anlamıyorum. İçecekler kağıt bardaklarda servis ediliyor ve bunların bir kısmı yeterince gazlı değil. Servis en kötüsü – 5 yıldızlı bir otelde hiçbir masa servisi yok, saf self servis. Snack bardaki yiyecekler çoğunlukla hayal kırıklığı yaratıyor ve iştah açıcı değil. Artık yiyecek ve çöpler şezlongların üzerinde birikiyor çünkü neredeyse hiçbir çalışan bunlarla ilgilenmiyor. Plaj ve havuzdaki şezlonglar tam bir kabus; o kadar sarkıklar ki direkleri sırtınızda ve kalçanızda hissedebiliyorsunuz. 5 yıldızlı bir otelin farklı olması gerekir, bu kesinlikle bu beklentileri karşılamıyor. Görsel olarak çekici görünebilir ve birçok insanı ağırlayabilir, ancak hizmet ihmal edilebilir düzeydedir. Her şey dahil seçeneğine rağmen otelin dışında yemek yemeyi tercih ediyorum. Bu benim ilk ve son seferimdi!

Otel yönetiminin müşterinin şikayetini dikkate alarak, hizmet kalitesinde iyileştirmeler yapması faydalı olabilir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz