Kuşadasında konuklarını ağırlayan Le Bleu Hotel & Resort, müşterilerinden Uğur Utku Uğurel’in detaylı şikayetiyle gündeme geldi. Uğurel’in konaklama deneyimine istinaden aktardığı şikayeti şu şekilde:

Sakın ama sakın gelmeyin. Odalar yemekhane barlar her taraf rezalet pis bir otel. Yemekler lezzetsiz ve aynı. Alkol olarak seçeneklerinden istiyorsun ama ne tequila ne rom ne de viski var. Her şey sadece cin yada vodka ile yapılıyor. Konseptte gece çorbası koymuşlar ama soruyorum yok diyorlar. Sözde herşey dahil ama hiç bir şey yok ki. Havlular bile sökük pis bir durumda. Bardaklar aşırı kokuyor birşey içemiyorsunuz. Bir kaç bardak gözümün önünde yemek bölümüne ve lobby bar’a pis olduğundan değişmesi için geldi. Ya affola bir tuvalet fırçası bile yok ya. Her şey bir kenara hadi 30 Aralık’ta orkestra güzel dedik onu da 9’da tam millet kıvama gelip eğlenirken kestiler. Gece sucuk ekmek var dediler daha saati bitmeden bitti dediler. Ya küçücük çocuk heves etmiş ne hakkın var üzmeye. Ya hiç çıkartma ya da tam yap. Burada tek güzel şey yılbaşı eğlencesinde ki orkestra. Bir de sağolsun Akide hanım ve Melda hanım. Kesinlikle ama kesinlikle kimse gelipte parasına ve zamanına yazık etmesin. Ya 2 günlük rezalet için 17.000 para alıpta çıkarken 1 Türk kahvesini bile içemezsiniz diyen bir otel. Buraya kim 5 yıldız verdiyse bence gelip görmemiş burasına 1 yıldız bile fazla yada kim olumlu yorum yaptıysa ya hayatında otel görmemiş yada buranın adamı. Ben bu hizmete bu parayı helal etmiyorum.

Otel yönetiminin müşterinin şikayetini değerlendirip, iyileştirmeler yapması faydalı olabilir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz