Burdur’da konuklarını ağırlayan Lavanta Tepesi Hotel, Spa & Kamp Merkezi adlı tesis, Aynur Tepe‘nin şikayetiyle gündemde. İşte Aynur Hanım’ın şikayeti:

Havuza üyelik yaptırdım. Genel olarak havuz çok soğuk, ısıtma sistemlerinin bozuk olduğunu söylüyor çalışanlar. Merkezden havuz için geliyorum (önceden mesaj yada bilgilendirme olmadan) havuzun kapalı olduğunu söylüyorlar. 30km yi boşuna geliyorsunuz. Üye olurken 7 gün saat 12 den 12 ye kadar açık olduğu söylensede. Bir iki tane spor aletlerini kullanmak istiyorsunuz onun da bozuk olduğunu söylüyorlar. Kısacası mükemmel yapılmış tesisi keyifle kullanamıyorsunuz. Bu denli problemler mevcutsa neden işletme değiştirilmiyor ???

Aynur Tepe’nin deneyimi, Lavanta Tepesi Hotel, Spa & Kamp Merkezi’nin hizmet kalitesi ve tesislerindeki sorunlarla ilgili önemli endişeleri yansıtmaktadır. Soğuk havuz, bozuk ısıtma sistemleri ve spor aletlerinin işlevsizliği gibi sorunlar, müşteri memnuniyetini olumsuz etkilemektedir. Müşteri taleplerine ve beklentilerine uygun hizmet sunulmaması, tesisin işletme değişikliği gibi alternatif çözümleri değerlendirmesi gerektiğini göstermektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz