Hilton, Adventurous Journeys Capital Partners (AJ Capital) tarafından 210 milyon dolara Graduate Hotels markasını satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bu satın alma, Graduate markasının dünya çapındaki tüm haklarını, mevcut ve imzalanmış pipeline (planlama aşamasındaki) Graduate Hotels için franchise anlaşmalarını ve markanın gelecekteki gelişim ve büyümesinden sorumlu olmayı içeriyor.

AJ Capital, 35’ten fazla işletme ve pipeline durumundaki Graduate mülkünün sahipliğini koruyacak ve bunlar uzun vadeli Hilton franchise anlaşmaları altında işletilecek. İkinci çeyrekte, Hart-Scott-Rodino’ya göre gözden geçirme ve onay da dahil olmak üzere geleneksel kapanma koşullarına tabi olarak işlemin kapatılması bekleniyor.

Graduate Hotels’ın Hilton’un küresel portföyüne eklenmesi, Hilton’un hızla büyüyen yaşam tarzı otel pazarındaki genişlemesini hızlandırmayı amaçlıyor. Yerel üniversite kültürünü yansıtan benzersiz karakterleriyle tanınan Graduate Hotels, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık genelinde yer alıyor ve Austin, Dallas, Auburn ve Princeton gibi çeşitli şehirlerde yakında yeni oteller açılacak.

Hilton’un Başkanı ve CEO’su Chris Nassetta, bu satın almanın aranan destinasyonlarda daha fazla misafire hizmet etme benzersiz bir fırsat sunduğunu belirtti ve Graduate markası için hedef pazarın küresel olarak 400-500 otel olduğu tahmin ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz