Ilgın Hanım, şehir dışından İstanbul’u ziyaret etmek için tercih ettiği DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda otelinde yaşadığı hayal kırıklıklarını paylaştı. Müşterinin detaylı şikayeti şu şekilde:

Şehir dışından İstanbul’u gezmek için gelecektik ve merkezi bir otel arayışındaydık. Hilton adına güvenerek otelin iyi olacağını düşündüm fakat pek de beklediğim gibi değildi. Eğer sürekli Kadıköy sokaklarında dolanmak istemiyorsanız arabaya ihtiyacınız var ve otelin otoparkı yok. 250 tl karşılığında arabanızı valeye bırakabiliyorsunuz. Bunu tercih etmezseniz ise tek seçenek İspark oluyor. Ve buz gibi bir şubat havasında her seferinde İspark’a yürümek ile verdiğiniz onca paranın yanına bir de vale ücreti ekleme ikileminde kalıyorsunuz. Odalar çok eski. Tek olumlu yanı : yatak rahat, çarşaflar temiz ve kurutma makinası , televizyon gibi eşyalar yenilenmiş. Fakat banyoda eski ve kirli bir küvet, yatak başının delik kısımları toz içinde, minibar oldukça pahalı. Ses konusuna değinecek olursam bir sıkıntı yoktu. Diğer odalardan vs rahatsız edici bir şey duyulmadı. Son olarak, resepsiyondaki bazı elemanlarınızın daha güler yüzlü olması gerekiyor… Otelcilik kurabiye verip yollamak değil, değer vermediğiniz o Türk müşteriler her ne olursa olsun kalitesiz ama pahalı otellerinizi tercih edebiliyorsa daha çok saygıyı hak ediyorlar…

Ilgın Hanım’ın şikayeti, DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda otelindeki eksiklikleri ve memnuniyetsizlikleri gözler önüne seriyor. Otel yönetimi, misafirlerin beklentilerini karşılamak ve memnuniyetini sağlamak için gerekli adımları atmalıdır. Turizm Müfettişi olarak, tüketicilerin deneyimlerini paylaşmasını teşvik ediyor ve sektördeki iyileştirmelerin destekçisi oluyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz