Türkiye, 2024 yaz sezonunda Alman turistlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Almanya’nın önde gelen tur operatörlerinden FTI, Türkiye’ye olan talebin yüksek olduğunu ve Türkiye’nin lider konumda olduğunu açıkladı.

FTI Group CEO’su Karl Markgraf, yaptığı basın toplantısında, önümüzdeki yaz için oldukça iyimser olduklarını ifade ederek, “Erken rezervasyon kampanyalarımız müşterilerimiz tarafından iyi karşılandı ve önümüzdeki sezon için rezervasyonlar şimdiden çok umut verici. Şu anda yaz çıkışlı rezervasyonlarda bir önceki yıla kıyasla çift haneli bir artış yaşıyoruz” dedi.

Türkiye’nin, paranın karşılığını fazlasıyla veren bir destinasyon olarak öne çıktığını vurgulayan Markgraf, “Türkiye, 2024 yaz rezarvasyonlarında lider konumda.” diye konuştu.

Markgraf, Türkiye’nin sunduğu çeşitlilik ve kaliteye de dikkat çekerek, “Türkiye, her zevke ve bütçeye uygun bir tatil imkanı sunuyor. Kültür, doğa, spor, sağlık, eğlence, gastronomi gibi pek çok alanda zengin bir seçenek yelpazesi var. Ayrıca Türkiye, otel kalitesi, servis standartları, misafirperverliği ve güler yüzlü personeliyle de fark yaratıyor” dedi.

FTI, 2024 yılı yaz sezonu için Türkiye’ye 5 binden fazla otel seçeneği ve 50’den fazla uçuş noktası sunuyor fakat Türkiye’ye olan talebi karşılamak için charter uçuşlarını da artırmayı planlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz