Aydın, Efeler’de konuklarını ağırlayan Aymira Hotel & Spa‘da konaklayan Evin T., otelin tuvalet ve banyo olanaklarını eleştirerek, personelin ilgisizliğinden ve otelin konumundan bahsederek şikayetini paylaştı. İşte müşterinin şikayeti:

5 yıldızlı bir otelin böyle bir tuvalet-banyosu olamaz, çok kötü, küf pas içinde, havalandırması çalışmıyor, hep nemli ve kötü koku oluyor. Bunun haricinde personel ilgisiz, garsonlar çok genç ve acemiler. Konumu sanayi mahallesinde, dediğim gibi 5 yıldızla ilgisi yok bence. 2-3 yıldız diye düşünün, beklentiye girmeyin.

Müşterinin şikayeti, Aymira Hotel & Spa’nın tuvalet ve banyo olanaklarındaki kalite eksikliği, personelin ilgisizliği ve otelin konumu gibi konularda yaşanan hayal kırıklığını vurguluyor. Otel yönetimi, misafir memnuniyetini sağlamak ve beklentileri karşılamak için gerekli önlemleri almalı ve tesisin standartlarını yükseltmelidir. Turizm Müfettişi olarak, konaklama deneyimlerinin iyileştirilmesi için geri bildirimleri önemsiyor ve bu tür şikayetlerin çözüme kavuşturulmasını teşvik ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz