Kemer’de konuklarını ağırlayan Fame Residence Kemer & Spa oteli hakkında Can Sayın isimli müşteri şu şikayette bulunuyor:

Daha önce Fame Residence’ta kalmış biri olarak ve daha önce bu konsept bu yıldız segmentinde yurtiçi ve yurtdışı birçok otelde konaklamış biri olarak söylüyorum. Asla yakınında bile geçmeyin!

Girişten itibaren tam bir hüsran. Karşılama yok, güler yüz hiç yok. Reception’da rusça ve kürtçe konuşuluyor. Kendi ülkende yabancısın anlayacağın. Otel ruslara özgü, Türklere yer yok. Yemekler hep aynı ve lezzetsiz. İçecekler sıradan. Güvenlik oldukça kaba ve misafirleri azarlayıp üstüne yürüyor. Aradığın bir şeyi bulamıyorsun. Sorunca da bitti işine gelirse diyorlar. Personel eğitimsiz ve bilgisiz, üst yöneticiler lakayt. Çıkışta bile bir daha gelmeyin burada ne işiniz var tavırları var. Ezcümle tatilde stres yerine huzur arıyorsanız kesinlikle gitmeyin. (Zor beğenen memnuniyetsiz, huysuz insanlar değiliz bunu belirtmek isterim. Eşim ve çocuğumla 4 gün kafa dinlemek istedik. Ancak tam bir hüsran oldu.)

Müşterinin Fame Residence Kemer & Spa’deki şikayeti, otelin karşılama ve hizmet kalitesinin beklentilerini karşılamadığı, ayrıca oteldeki dil ve misafir profili konusundaki rahatsızlıklarıyla ilişkilendiriyor. Bu deneyimin, tatilini huzurlu bir ortamda geçirmek isteyen bir aile için hayal kırıklığına yol açtığını belirtiyor.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz