Rachel Hawa isimli yabancı müşteri, Adahan DeCamondo Pera, Autograph Collection otelinde yaşadığı konaklama deneyimine istinaden şu şikayeti aktarıyor:

Odalarda yaşanan gürültü benim için oldukça rahatsız ediciydi. Ben genellikle sessiz bir ortamı tercih ederim, bu yüzden sokak gürültüsünü diğerlerine göre daha az duyuyorum olsa da, yan odadan normal konuşmaları ve hatta bir bebeğin ağlamasını duyabiliyordum. Eğer dinlenmek istiyorsanız, bu otel pek uygun değil.

Personel ise son derece kaba ve ilgisizdi. İkinci günümde bir saldırıya uğradım ve ayak bileğim yaralandı. Tüm günümü odamda duygusal ve fiziksel olarak iyileşerek geçirdim ve oda servisinden bir şeyler sipariş ettim. Ancak siparişim yanlış geldi ve oldukça kötüydü. Durumu düzeltmek için talepte bulundum, ancak hala yardımcı olunmadı.

Banyo paspası ve vücut yıkama gibi temel ihtiyaçlar için defalarca talepte bulunmak zorunda kaldım. Üçüncü günümde duş başlığı istemek için resepsiyonu aradım ve yarım saat sonra bile yardımcı olunmadı. Sonunda, duş başlığını alabilmem için temizlik görevlisini çağırdılar.

Görsellerde her şeyin güzel göründüğünü ancak gerçeğin farklı olduğunu belirtmek istiyorum. Bu yüzden, resimlere bakın ve sonra konaklama tercihinizi yapın.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz