Bakırköy’de konuklarını ağırlayan ve müdavimleri tarafından “Bakırköy’ün En İyi Esnaf Lokantası” olarak tercih edilen Geldoy Selami Usta, enfes lezzetleri ve ekonomik fiyatıyla müşterilerinden olumlu geri bildirimler alıyor. Bir müşteri, özellikle Kara Kavurma ve Palu Kebabının eşsiz tadını dile getiren bir memnuniyet paylaştı ve bu lezzetlerin insanı adeta büyülediğini ifade etti.

Müşterinin memnuniyetini ifade ettiği yorumu şu şekilde: “Kara kavurma ve Palu kebabı yedim. Kelimelerle tarif edemeyeceğim lezzette. Aklınızı kaybedersiniz. Palu kabap 300 tl. Bunlar dışında günlük değişen başka yemeklerde var. Elazığa özgüymüş ilk defa karşılaştım bu lezzetlerle ve Elazığa gitmeye karar verdim. Lütfen tereddüt etmeden gidin. Palu kebabı sadece Cuma günü çıkıyormış en önemli bilgi. Geç gitmeyin bitebilir. Afiyet olsun.

Yorum yapan kişi, işletmeye olan güvenini dile getirerek, diğer ziyaretçilere tereddüt etmeden bu lezzetlerle tanışmalarını öneriyor. Özellikle Palu kebabının sadece Cuma günleri sunulduğunu ve bu nedenle geç kalmamaları gerektiğini de vurguluyor.

Turizm Müfettişi olarak müşteri memnuniyetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz