Ünlü senarist & Yönetmen Ömer Gürkan Şimşek, Şişli Radisson Blu otel bünyesinde bulunan Qualia Exclusive Spa & Wellness hakkında bir şikayette bulundu. Yaptığı abonelik sonrasında yaşadığı olumsuz deneyimi Turizm Müfettişi okurları için yazıya döktü. İşte Şimşek’in şikayeti:

Şikayetimi Turizm Müfettişi için yazıya döküyorum. 10 Nisan 2022’de, iş gezilerim nedeniyle sık sık seyahat etmeme rağmen spor ve diğer aktivitelerden yararlanmak amacıyla, Şişli Radisson Blu bünyesinde bulunan Qualia Exclusive Spa ve Spor Kompleksi’nde 1 yıllık abonelik paketi satın aldım. Ancak bir aylık bir iş gezisi dönüşünde, spor salonundaki dolabımdan yaklaşık 3.000 $ değerinde spor malzemelerimin çalındığını fark ettim. Durumu, salon yetkilisi olan Tufan Bey’e ilettim. Ancak yaşadığım mağduriyet karşısında alınan yanıt, beklediğimden çok farklıydı.

Tufan Bey, emanet bölümünün herhangi bir eşyanın kaybolmayacağını belirtti ancak durum öyle değildi. İlerleyen dakikalarda emanet bölümünde bulunan çalışanın getirdiği spor kıyafetlerinin içinde sadece oğlumun eşyalarını bulabildim. Kendi spor ayakkabılarım ve kıyafetlerimle birlikte parfüm ve kişisel eşyalarımın çalındığını gördüm.

Durumu firma sahibi Mahir Bey’e ilettim ve sosyal medya aracılığıyla paylaştım. Mahir Bey, durumu araştıracağını ve telafisi için gerekeni yapacağını belirtti ancak yaşadığım hırsızlık olayının beklediğim gibi sonuçlanmadığını üzülerek gördüm.

Sorumlu müdür Ali Bey’in çözüm teklifi ise çok yetersizdi. Eşyalarımın bulunamadığını kabul ederek özür mahiyetinde bir VİP Spa hediyesi sunuldu. Yaşadığımız hırsızlık olayının üstünün örtülmeye çalışılması, yaşadığım mağduriyeti daha da artırdı.

Şimşek’in paylaştığı deneyim, Qualia Exclusive Spa & Wellness’in müşteri memnuniyeti ve güvenlik konularında ciddi iyileştirmelere ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Bu tür olayların tekrarlanmaması ve müşteri güveninin yeniden sağlanması için gereken adımların atılması önem arz ediyor.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

1 Yorum

  1. Umarım, Yaşadığım Olumsuz Tecrübe, Başka Müşteri ve Kullanıcılara Örnek Teşkil Eder. Seçtiği Kurumun Yıldızına Değil, Müşteri İletişimi ve Memnuniyetine Bakmanız Temennisi İle.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz