1997 yılından bugüne Alanya merkezinde hizmet veren Villa Sunflower Hotels, yönetim kadrosunu güçlendiriyor. İskandinav pazarındaki tanınırlığıyla bilinen otel grubu, 2024 sezonunda Konaklı turizm bölgesinde faaliyet gösterecek yeni oteli Villa Sunflower Beach Hotel‘in açılışından önce deneyimli turizmci Perihan Ahlatcı‘yı grubun Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atadı.

PERİHAN AHLATÇI KİMDİR?

Perihan Ahlatçı, lisans düzeyinde Turizm eğitimi ve Turizm alanında çeşitli eğitim programlarının ardından kariyerine tüm otel departmanlarında staj yaparak başlamış. Yeni görevinden önce Belconti Resort Hotel‘de Satış ve Pazarlama görevini yürüten Ahlatçı, Litore Resort Hotel & SPA, VERA HOTELS & RESORTS, Side Breeze Hotel, Monachus Hotels gibi önemli otellerde Satış ve Pazarlama alanlarında; uzun yıllar görev yaptı. Ahlatçı’nın deneyimi, Villa Sunflower Hotels‘in satış ve pazarlama stratejilerinde yeni bir perspektifin hazırlandığını gösteriyor.

Ahlatçı’nın, yeni göreviyle ilgili ifadesi şu şekilde: “Doldur-boşalt üzerine odaklanan işletmeler Türkiye’nin imajına ve sektöre büyük zarar vermektedir. Beş yıldızlı tesislerde, üç yıldız konaklama fiyatına her şey dahil sistemini uygulayan tesislerin kalite ve standartları her geçen gün düşmekte ve yüksek profilli müşteriyi hızla kaybetmektedir. Bu bağlamda, Sunflower Hotels olarak hedeflerimiz; faaliyet sistemimiz, yetkinliklerimiz ve değerlerimiz ile sektörümüzün gelişimine ve rakip (yabancı) destinasyonlar ve ürünlerle rekabet edebilmesine katkı sağlayan, ulusal bilinirliğe ve kendi segmentimizde yüksek değere sahip, segment lideri bir otel markası olabilmektir.

Villa Sunflower Hotels yönetimi, Alanya Cleopatra Beach‘de bulunan eşsiz konumu ve Havuz Bar Deneyimi avantajıyla öne çıkan Villa Sunflower Hotel’de sağlanan müşteri memnuniyetini, Konaklı’da hizmete başlayacak Villa Sun Flower Beach‘de sürdürmeyi hedefliyor.

Turizm Müfettişi olarak Perihan Ahlatçı’ya ve Sunflower Hotels ailesine başarılar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz