Turizm Müfettişi olarak, otel, restoran, cafe gibi turizm işletmeleri için faydalı olacak içerikler sunmayı amaçlıyoruz. Sektörün deneyimli isimlerinden Chef Emre Apaydın, kendi alanındaki zengin bilgi birikimiyle okurlarımıza özel yazılar kaleme alacak.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin faydalanabileceği, lezzet dolu içerikler kaleme alacak olan Apaydın, yazılarıyla sektöre katkı sağlamayı amaçlıyor. Meslek hayatında edindiği tecrübeleri, gastronomi dünyasındaki son trendleri ve lezzet sırlarını okurlarımızla paylaşacak olan Apaydın, birbirinden ilgi çekici köşe yazıları ile Turizm Müfettişi e-haber sitesinde yer alacak.

Chef Emre Apaydın Kimdir?

Bolu/Gerede doğumlu olan Emre Apaydın, aşçılık tutkusunu daha ilkokul yıllarında keşfetmiş ve bu tutkusuyla bir ömre yayılan bir aşçılık kariyerine adım atmıştır. İlkokul yıllarında yaz aylarını Bolu’da geçirerek birçok küçük restoranda mutfakla tanışan Apaydın, aşçılığa olan sevgisini burada pekiştirmiştir.

Lise eğitimine geçiş yaptığında Türkiye’nin ilk ve tek aşçılık okulu olan MENGEN ANADOLU AŞÇILIK MESLEK LİSESİ’nde eğitim almaya hak kazanarak, profesyonel mutfaklara adım atmıştır. Lise yıllarında gerçekleştirdiği stajlarla birlikte, farklı kültürlerin ve lezzetlerin izini sürmeye başlayan Apaydın, kariyerine büyük bir heyecanla devam etmiştir.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra Yurtiçi ve Yurtdışı’nda birçok otel ve restoranda deneyim kazanan Chef Emre Apaydın, ustalarının öğretilerini benimseyerek kendi tarzını oluşturmuştur. Farklı misyonları ve tarzı ile dikkat çeken Apaydın, birçok projede yer alarak gastronomi dünyasında adından söz ettirmiştir.

2007 yılında kurulan Aşçılık Okulu Mezunları Derneği (AŞOMDER) tarafından düzenlenen ULUSAL AŞÇILIK KAMPI’nda eğitmen olarak görev alan Apaydın, genç gastronomi ve aşçılık öğrencileriyle deneyimlerini paylaşmaya devam etmektedir. Aynı zamanda workshoplar, televizyon programları, gazete, dergi ve sosyal medya sitelerinde yazdığı makalelerle geniş bir kitleye ulaşmaktadır.

Chef Emre Apaydın, boş zamanlarını ise yeni bir trend haline gelen PRIVATE CHEF (kişiye özel aşçılık) konseptiyle değerlendirmekte, lezzet tutkunlarına evlerinde restoran kalitesini yaşatmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve birikimleriyle, lezzet sırlarını siz değerli misafirlerine sunmaktan büyük mutluluk duymaktadır.

Kendisini daha yakından tanımak isteyen okuyucular, Apaydın’ın köşe yazılarını takip ederek gastronomi dünyasındaki son gelişmeleri ve lezzet sırlarını keşfedebilirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz