Crowne Plaza Istanbul – Harbiye, Cihan Ülker ve arkadaşlarının maç sonrası konaklama kararı aldığı otel olarak dikkat çekiyor. Ancak yaşanan deneyim, beklentilerin çok ötesinde olumsuz bir tabloyu ortaya koyuyor. İşte Cihan Ülker’in otel hakkındaki şikayeti:

Biz üç arkadaş, maç sonrası bir gece daha İstanbul’da geçirelim diye karar verdik. Malesef, bu oteli tercih ettiğimizde herkesin kötü tecrübe edindiği bir gerçeğiyle karşılaştık. Gecenin bir yarısı resepsiyondaki şahıs, doğu kökenli uzun boylu biri olarak bize kişi başı 5000 talep etti. Gündüz giriş yapsak bile 6000’e girmiş olacakmışız gibi salakça bir laf etti, güya bize indirim yapmış. Babasının malı sanki.

Sabah resepsiyondaki başka bir şahsa sordum, oda fiyatının 2.500 olduğunu söyledi. Dün gece fiyat farklıydı, anlam veremedik. Konuşmaya başlayınca muhatap bulamadım, kimse ilgilenmedi. Şikayetçi olabileceğiniz bir tane muhatap yok.

Odalar berbat, içerisinde yan odaya açılan bir kapı var, sesleri olduğu gibi duyuyorsunuz. Otel Arap müşteri dolu, kokusu bile çok kötü. Banyo rezalet, küvet gideri tıkanmış, banyo gideri bile yok. Ayaklarımız sırılsıklam oldu, banyodaki su odamıza doldu. Allahım, ne rezil bir geceydi!

Sabah yatakta çırılçıplak yatar vaziyetteyken kapı sesi duydum, gözümü açtım, elin uzak doğulusuyla göz göze geldim. Oda temizliğine geldiğini söyledi, bağırmam ile odayı terk etmesi bir oldu. Kadın arkadaşımın odasına erkek temizlikçi girmiş, bu da ayrı bir güvenlik sorunu.

Bir an önce otelden kaçmak için uyanıp oteli terk ettik. Bu otelde yaşadıklarımı bir başkasının yaşamasını istemiyorum. İstanbul’un göbeğinde böyle bir otelin varlığı beni rahatsız ediyor. Çok yazık.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz