Mercure İstanbul Bomonti’de konaklayan Zehra A., otel hakkında detaylı bir şikayet paylaştı. Müşteri’nin şikayeti şu şekilde:

Otelin konumu kötü. Otobüs bizi kapıda bırakamıyor, kapıya ulaşmak için yağmurda ve soğuk havada valizlerimizle birkaç dakika yürümek zorunda kaldık. Ve ödeme sırasında bile otel, otobüse bagaj taşıma konusunda bize yardımcı olmadı. Odadaki tüm ışıklar için yeterli sayıda anahtar yok. Işıklar açıkken uyumak çok zor. Banyo fanı çalışmıyor. Geldiler ve sorunu nasıl düzelteceklerini bilmiyorlardı ve geri döneceklerine söz verdiler ve asla dönmediler. Ertesi gün onlara geleceklerine söz verdiklerini söyledik ama gelmediler. Son günümüzde, bir personel bana kaba davrandı ve bagajımı başka bir misafir bagajının yanına koyduğum için benimle kavga etti. İstediğini yapmama rağmen benimle tartışmaya devam etti. Resepsiyonistle konuştum ve tek söylediği şu oldu: Üzgünüm… işte bu kadar! Bir otel, bir çalışanın misafire bu şekilde davranmasından memnunsa, 5 yıldızlı bir otel olmamalıdır.

Bu tür şikayetler, otelin hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti açısından önemli birer geri bildirimdir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz