Sapanca’nın gözde konaklama yerlerinden biri olan Lale Boutique Hotel, müşterisi Zeynep Nur Dağ‘ın yaşadığı şok edici şikayetle gündeme geldi. Üç kız arkadaşıyla birlikte Bursa’dan otelde konaklamaya giden Dağ, rezervasyon yapmadan önce okuduğu yorumlar nedeniyle dışarıdan da oteli ziyaret edebileceklerini düşünmüştü.

Ancak gerçek, Zeynep Nur Dağ ve arkadaşlarının beklediğinin tam tersi şekilde gelişti. Dağ, yaşadığı olumsuz deneyimi şu sözlerle paylaştı: “İki gün önce üç kız Bursa’dan Lale Otel için Sapanca’ya gittik. Yorumlara baktığımızda dışarıdan girilebildiğini okuduğumuz için rezervasyon yaptırmamıştık fakat gittiğimizde bize yapılan tavıra şok olduk.

Otoparktan içeri girmelerine dahi izin verilmeyen grup, otel müdürünün kaba tavır ve terbiyesiz uslubuyla karşılaştı. Dağ, yaşananları şu şekilde ifade etti: “İçeri alamıyorsanız dolaşabilir miyiz, daha sonra konaklama düşünüyoruz dedik. Suratı beş karış şekilde bizi tersleyip gönderdi. O günden sonra o müdür sayesinde gidiceğimiz varsa da asla gitmeyeceğiz ve kimseye tavsiye etmiyorum.

Müşteri Dağ, “Bir otelin güzel olması için önce çalışanlarının güler yüzlü ve bir misafire nasıl davranılacağını bilmesi gerekir. O kadar yoldan gelmişiz sizin çalışanlarınızın egosunu tatmin etmek için değil” diyerek oteldeki olumsuz atmosferin müşteri deneyimini nasıl etkilediğine dikkat çekti.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz