Sapanca’nın Sakarya bölgesinde hizmet veren Ateş Böceği Mercan Bungalov‘u tercih eden Merve Latife Yeni, tesisli ilgili şu şikayeti yaptı:

Yaptığım en kötü tatildi. 5 gece 6 gün boyunca kaldık. Aralık ayında ısıtmalı havuzu olduğu için tercih ettik, ancak yağmur yağdığı günler yatak odasındaki tavan akıtmaya başladı. Bu durumu bildirdiğimizde ‘ya öyle mi’ diyerek geçiştirdiler, oda değişikliği taleplerimizi dikkate almadılar. Mutfak lavabosu sürekli yerinden oynuyordu, bu da ayrı bir sorundu.

Sıcak su bulunuyordu, ancak su bazen kaynar, bazen de ısınmak bilmeyen bir sıcaklıkta oluyordu. Isıtmalı havuz konusuna gelince, gittiğimiz gün hava sıcaktı, ancak sonraki günlerde yağmurlu olduğu için beklediğimiz sıcaklıkta olmadı. Havuzun hafif ılık olduğunu söylediler, ancak yağmurun olmadığı günlerde bile beklediğimiz sıcaklığı bulamadık.

Bungalov içindeki koltuklar ve yataklar son derece rahatsızdı, yayları batan ürünlerdi. Kısacası, berbat bir tatil geçirdik. Ateş Böceği Mervan Bungalov’u kimseye tavsiye etmiyorum.”

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz