Sakarya’da hizmet veren HOTEL 54 Luxury Suite‘te konaklayan İhsan Uysal, otelcilik ve hizmet sektörüne uzak bir anlayışla açılan ve yetersiz hizmet sunan bir otel deneyimi yaşadığını belirterek şu şikayette bulundu:

Otel işinde iyi para var” diye otelcilik ve hizmet sektörüyle uzaktan yakından alakası olmayan bir anlayışla açılmış ve hizmet! Vermeye çalışan otel. Odalar sanki okul sınıfından çevrilmiş, yataklar, nevresimler, mobilyalar ve aksesuarlar son derece alelade ama fiyata gelince Sakarya’nın en yüksek fiyatlı oteli yada otellerinden. Sabah kahvaltı sormak için telefona elinizi attığınız zaman telefonun bile bağlı olmadığını, ulaştığınız zamanda daha yeni oldukları için sabah kahvaltılarının olmadığını söylemeleri… Kahvaltının olmadığı sabah sorulunca değil, fiyat verilirken yada girişte söylenir bayım! Yapacak bir şey yok ve tecrübe edinmiş olduk. Böylelikle sayenizde ilk defa da internet ortamında şikayet yorumu yazmak zorunda kaldım.

İhsan Uysal’ın şikayeti, HOTEL 54 Luxury Suite otelinin fiyat-performans dengesizliği ve eksik hizmetleri üzerinde düşündürücü bir ışık tutuyor. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz