Esenyurt’ta hizmet veren Agora Suite Esenyurt isimli otel, Elem DOĞDU ÖZKAN’ın şikayetiyle gündemde. Misafirin mekan ile ilgili düşünceleri şu şekilde:

Bugüne kadar konakladığım en kötü oteldi. Eşimle birlikte Büyükçekmece adliyesindeki duruşmam için adliyeye yakın otel ararken denk geldik. Adliyeye yakın. Ancak sabaha kadar hiç uyumadan duruşmaya gittik. İyi yorum yazanlar, temiz yazanlar zorla mı yazdınız anlamadım. Otelde girişte karşılama görevlisi iyiydi. Otelin tek iyi yanı olabilir. Oda çok pisti. Perdeler kir içinde duvarlar pislik içinde, içerde birkaç sivrisinek, yataktaki nevresim üzerinde en az 10 tane erkek kılı, yastık üzerinde erkek saç kılları, nevresim ve yastık ağır bir koku içerisinde. Üzerlerine bavulumdaki kıyafetlerden serdim. Banyo ve tuvalet de pisti. Ana yola sıfır konumda, sabaha kadar motor, ambulans, araba, otobüs ve korna sesinden uyuyamadık. Ayrıca odalar arası ses geçirgenliği çok yüksek. Yan odada yaşanılan ve özele hayata dair her şey odamızdaydı. O kadar rahatsız olduk ki… otelde kadın ve erkek bağırma sesleri kavga sesleri, keza sokakta da aynı şekilde sabaha kadar kavga gürültü sesleri hiç bitmedi. Kesinlikle tavsiye etmem ve bir daha asla kalmam.

Müşterinin bu yorumu, otel yönetimlerinin hizmet kalitesini arttırmalarına yardımcı olacaktır. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz