Maslak bölgesinde hizmet veren hamburger restoranı Etiler Marmaris Maslak, müşterilerinden gelen olumlu yorumlarla öne çıkıyor. İşte mekanla ilgili gelen olumlu yorumlardan bazıları:

  • Yunus Emre Tozlu: “Büfe mantığı ile hizmet vermekten kaçınıp tam anlamıyla restoran hizmeti sunuyorlar buda kendini mutlu etmeni sağlıyor. Teşekkürler bütün çalışan ve yöneticilere.”
  • Alper Aksoy: “Çalışanların güler yüzü ve iyi hizmeti sayesinde memnun olmadan ayrılmadığım olmadı henüz. Konumu ve menü içeriğiyle oldukça keyifli bir mekan. Şiddetle tavsiye edilir.
  • Betül Güler: “Etiler Marmaris’in en modern şubesi diyebilirim. Oldukça müşteriyle alakalı, bir o kadar lezzetli yiyecek ve içecekleriyle sürekli gelmek isteyeceksiniz!! Vişneli limonatalarına bayıldım. Ne yiyeceğiz derseniz mutlaka uğrayın. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Etiler Marmaris’in Maslak şubesi, müşterilerin beklentilerini karşılaması ve sunduğu lezzetleriyle öne çıkmasıyla takipçilerin favorisi olmaya devam ediyor. Turizm Müfettişi olarak müşteri deneyimlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz