Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden biri Elite World Hotels, Pazarlama Direktörlüğü görevine Gizem Kılıçaslan’ı getirdiğini duyurmuştu. Kılıçaslan, 2024 yılının başından itibaren yeni görevine başladı.

Gizem Erenay Kılıçaslan, 2010 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ardından, 2012 yılında Londra Ekonomi Okulu’nda Pazarlama Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. Kariyerine, 2013 yılında Hilton Worldwide’da Pazarlama Uzmanı olarak başladı. 2016 yılında, Marriott International’da Pazarlama Müdürü olarak görev aldı. 2019 yılında ise, Hyatt Hotels Corporation’da Pazarlama Direktörü olarak çalışmaya başladı.

Kılıçaslan, otel sektöründe 10 yılı aşkın bir deneyime sahip. Türkiye ve yurtdışında birçok başarılı projeye imza attı. Dijital pazarlama, sosyal medya, marka yönetimi, müşteri ilişkileri, sadakat programları, kurumsal iletişim ve etkinlik yönetimi gibi alanlarda uzmanlaştı.

Elite World Hotels Genel Müdürü Mehmet Özkan, Kılıçaslan’ın atamasıyla ilgili şunları söyledi: “Gizem Erenay Kılıçaslan, otel sektöründe kendini kanıtlamış, başarılı ve dinamik bir pazarlama profesyoneli. Elite World Hotels ailesine katılmasından dolayı çok mutluyuz. Pazarlama Direktörlüğü görevinde, markamızın değerini, bilinirliğini ve tercih edilirliğini artırmak için önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Kılıçaslan ise, yeni görevi hakkında şunları ifade etti: “Elite World Hotels, Türkiye’nin en prestijli otel zincirlerinden biri. Bu markanın bir parçası olmaktan ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlenmekten büyük bir onur duyuyorum. Elite World Hotels’in vizyonu, misyonu ve değerleriyle uyumlu bir şekilde, pazarlama stratejilerini geliştirmek ve uygulamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Turizm Müfettişi olarak Gizem Hanım’a yeni görevinde başarılar dileriz. Turizm dünyasından gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz