Buse Şenyüksel isimli müşteri, MAC Hotel – Vazo Kule ile ilgili detaylı bir şikayette bulunmuştur. İşte Şenyüksel’in söz konusu şikayeti:

Arkadaşlarımla iki farklı otel odası tuttuk. Benim odamdaki banyo lağım kokuyordu ve aşırı sıcaktı, klimalar neredeyse 3 gün boyunca bütün binada çalışmıyordu. Otelin içinde sokak sokak dolaşmak durumunda kaldım. Odaya girmemek için hamama gitsem daha iyi olurdu. Fön makinesi çalışmıyor, televizyondaki kanalların çoğu izlenemiyor, tuvalet kağıdını koyacak yer yok, içeride bir peçete bile yok. İki tane seçme tabak, iki tane basit bardak ve buz yapmayan bir buzdolabı bulunuyor. Her şey o kadar basite indirgenmiş ve ticarete dökülmüş ki resmen ‘500 verin, gelin, çıkın, gelin, çıkın’ gibi bir durum olmuş. Bir daha asla adımımı atmam, hiçbir arkadaşıma da tavsiye etmem. Özür bile dilenmedi, 3 gün boşuna para verdim. 36 derece sıcaklıkta İstanbul’da, hamamdan sıcak odalara geçiş yapmak resmen bir işkence oldu. Şenol Bey yardım etti dediği gibi, Şenol, bize bir şey yapamayacağını söyledi ve özür bile dilenmedi. Çalışanlar bile durumumuza üzülüp boynunu büktü. Büyük yazık, devamlı müşteri kaybetmişler.

Bu şikayet, otelde yaşanan hijyen sorunları ve işlevsiz olanaklar konusunda dikkat çekmektedir. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz