Margarida Campos, Fatih’te hizmet veren 7 Mila İstanbul restoranı hakkında bir şikayet paylaştı. Müşteri, restoranla ilgili değerlendirmesinde, özellikle servis ve iletişimle ilgili sorunlara vurgu yaptı.

Margarida Campos’un ifadeleriyle: ‘Kibbe’yi sipariş ediyorum ve yemeğin hazır olması bir saat sürüyor. Ve yemek sadece terrinsiz yoğurtla geldi. Tamamlanmadı!!!! Yönetici, yemeğin hazırlanmasının uzun sürdüğünü ve içinde katran bulunmadığını bana bildirmeli. Ayrıca iki kişiyseniz masaya asla tek tabak getirmeyin. Diğer tabak ise 10 dakikada gelen keme idi. Servis çok kötü, garsonlar yemekleri nasıl açıklayacaklarını bile biliyorlar ve İngilizce konuşmuyorlar. Korkunç! Zaman kaybetmeyin. Restoran faturanın yarısını nakit, yarısını kartla ödemeyi kabul etmiyor. Sipariş etmediğim ve içmediğim bir şişe su getirmişler. Fatura geldiğinde suyu doldurdular, ben de suyu yanımda getirmek zorunda kaldım. Yiyeceklerin porsiyonları küçük ama fiyatı makul.‘”

Yabancı müşterinin bu deneyimi, 7 Mila İstanbul’un servis ve iletişim sorunlarına işaret etmektedir. Mekanın müşteri memnuniyetini artırmak için bu konularda iyileştirmeler yapması önemlidir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz