Müşteri Cesur Uçar, Maltepe Turgut Özal Bulvarı üzerinde misafirlerini ağırlayan Parga Balık restoranındaki deneyimini paylaşarak yemek kalitesi ve servis konusundaki şikayetlerini dile getirmiştir.

Cesur Uçar’ın detaylı şikayeti şu şekildedir: “Açıldığından beri zaman zaman severek gittiğim restorana dün akşam bir arkadaşımı büyük bir hevesle götürdüm. Kuverdeki siyah zeytin, kabak borani aşırı tuzluydu, dilim kavruldu. Favada hiç tuz olmayıp tatsız bir meze olarak masada yer aldı. Arasıcak olarak söylediğim balık köftesi inanılmaz şekilde bayat beklemiş ve baharatlarla ayıbı örtülmüş şekilde geldi inanamadım geri gönderdim. Baby kalamar tamamen kuruydu. Şefe bu aksilikleri bildirdim. Şef borani tuzunu çok normal buldu. Yiyemediğimiz ve geri gönderdiğimiz köfte, borani, tuzsuz fava, kalamarın parasını da hesaba yazdılar. Bu yorumu mekan sahibi Cem bey gerekli tedbirleri alsın da bunca yıldır yaptığı emeklerin bu şefin tavrıyla boşa gitmeye başlamasına engel olsun diye yazıyorum. Bir daha da hiç bir arkadaşıma tavsiye edemeyeceğim.

Cesur Uçar’ın deneyimi, Parga Balık restoranında yaşanan yemek kalitesi ve servis sorunlarını gözler önüne sermektedir. İşletmenin bu tür şikayetlere çözüm bulması ve müşteri memnuniyetini artırması önemlidir. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz