Feyza Çam‘ın Nişantaşında konuklarını ağırlayan cafe, Chado Tea Topağacı hakkındaki şikayeti, müşteri hizmetleri konusunda yaşadığı olumsuz bir deneyimi ortaya koymaktadır. İlgili kişinin telefonla bilgi almak istediğinde karşılaştığı olumsuz tutum ve iletişim tarzı, müşteri memnuniyetine zarar veren bir durumu ifade etmektedir.

Feyza Çam’ın ifadeleriyle: ‘Internete koydukları numarayı arayıp bilgi almaya çalıştığınızda çıkan kadın sanki özel numarasından arayıp taciz ediyormuşsunuz gibi davranıp tersleyerek suratınıza kapatıyor. Bunu o kadar gerçekçi yapıyor ki yanlış numarayı aradığımı sanıp özür diledim ama doğru numarayı aradığımı söyledi. Bundan önce hep Cihangir’deki şubelerine gidiyordum ama artık oraya da gitmem. Alternatifleri olarak İstanbul’da daha kaliteli onlarca çaycı var ve hiçbiri sizi sebepsiz azarlamıyor. Kaba insanlarla muhatap olmak için para vermek isteyen varsa gitsin.‘”

Feyza Çam’ın yaşadığı müşteri hizmeti deneyimi, Chado Tea Topağacı’nın çalışanlarının müşterilere karşı kibar ve saygılı bir tutum sergileme konusunda daha dikkatli olması gerektiğini göstermektedir. İşletmenin müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bu tür olumsuz deneyimlere karşı önlemler alması önemlidir.

Benzer haberlerimiz devam edecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz