Bekir Tuncer’in paylaştığı şikayet, Mecidiyeköy’de hizmet veren Hardallı Cafe Bistro’da yaşadığı canlı müzik etkinliği sırasında yaşadığı olumsuz bir olayı içermektedir. Müşteri, beklenmeyen bir şekilde müziğin geç başlaması, sahibin tatsız bir tavırla müşterilere hitap etmesi gibi durumlarla karşılaştığını ifade etmektedir.

Bekir Tuncer’in ifadeleriyle: ‘Arkadaşlar ile canlı müziğe gittiğimiz bir akşam müziğin 20:30’da başlaması gerekirken saat 22:00’da başlayacağını söylediler. Biz haftada 2-3 kere oraya giden insanlardık, misafir ağırlamayı severiz. Canlı müziğe beklerken ufak tefek siparişler vererek arkadaşlarımızla sohbet ederken oranın patronu olduğunu öğrendiğimiz kişi masamızın oradaki ampulü değiştirirken gençler BURADA OTURMANIN BİR BEDELİ VAR diyerek bizi aşamaya çalışmıştır. Zaten siparişlerimizi verdik, insanda biraz mahcubiyet olur, programınızda aksama var birde üst perdeden konuşarak bizi misafirlerimizin yanında mahçup etmişlerdir. İşletmenin sahibinin müşterileri tanımadan cebini düşünerek böyle konuşması hiç doğru değil. Buradan cevap vererek müşteriye hitabın da BİR BEDELİ olduğunu hatırlatmak isterim. Gerçekten yapılan hareket çok ayıp, buradan işletme sahibine seslenmek istiyorum, bunun samimiyet olduğu savunursanız biz sizi tanımıyoruz, gereksiz yere samimiyet kurmayınız. Gidecek olana arkadaşlara tavsiyem, arkadaşlarınıza veya misafirlerinize mahçup olmak istemiyorsanız HARDALLI CAFE’ye gitmeyiniz.

Bekir Tuncer’in deneyimi, Hardallı Cafe Bistro’nun müşteri memnuniyeti ve iletişim konularında yaşanan zayıflıkları vurgulamaktadır. İşletme sahibine yapılan eleştiriler, müşteriyle samimi ve olumlu bir iletişim kurmanın önemini ortaya koymaktadır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz