Merve Çiydem‘in paylaştığı şikayet, Günaydın Kebap & Steakhouse Tuzla şubesinde yaşadığı olumsuzlukları ortaya koymaktadır. Hizmetin güleryüzsüz ve yemeklerin beklentilerin altında olması, müşteri memnuniyetsizliği yaratmıştır.

Merve Çiydem’in ifadeleriyle: ‘İki aile olarak toplamda 9 kişi akşam yemeğine gittik ve güleryüzlülük yoktu. Hizmeti beğenmedim. Kuzu şiş söyledim, resmen aşırı az pişmişti, içi çiğdi, asla yiyemedim. Pirzola söyleyen kişilerin yemeği de çok az pişmişti. Adana söyleyenler beğendi ama yanında bulgur pilavı gibi ek yemekler yoktu, bu çok saçma. Sunum ve hizmet aşırı kötüydü. Mezeler ücretli olmasına rağmen az ve tadı kötüydü. Meyve ve çay ikramı için teşekkür ederiz, fakat lezzet ve hizmet olarak asla beğenmedim. 6.000₺ hesap ödedim, buna layık olduğunu düşünmüyorum.

Merve Çiydem’in deneyimi, Günaydın Kebap & Steakhouse Tuzla şubesinin hizmet kalitesi ve lezzet sunumunda ciddi eksiklikleri olduğunu ortaya koymaktadır. Bu tür geri bildirimler, işletmenin iyileştirme yapması için önemli ipuçları sunmaktadır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz