Müşteri Ali Anıl Toprak, Beşiktaş’ta hizmet veren Goss Cafe‘de yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşarak, sipariş ettiği içeceğin beklentilerinin ötesinde bir hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

Ali Anıl Toprak’ın şikayeti şu şekildedir: ‘Buzlu white mocha sipariş ettik. Hafif tatlı olmasını beklerken ekşi bir tadı vardı. Ne içtiğimizi anlamadık. Garsona durumu uygun bir dille ifade ettik. Sipariş karışmış olabilir, biraz ekşi, tatlı olmasını bekliyorduk dedik. Kahveyi alıp baristaya götürdü. Barista yanımıza gelip kahveye ekşi demişsiniz içine yoğurt koymadık, niye beğenmediniz diye sordu. Agresif tavırlarını görünce alttan aldık, sorun yaşamak istemedik. Ayrıca garsondan kurabiye tabağı istemiştik. Getiririm diyip 15 dakika beklememize rağmen getirmedi. Eskiden beğendiğim fakat bugün gözümden düşen kafe, sanıyorum el değiştirmiş, çalışanlar farklıydı. Daha iyi bir kahve içmek ve daha düzgün ilgi görmek isterseniz, başka birçok kafe bulabilirsiniz.

Müşteri deneyimi, Goss Cafe’nin müşterilere beklenen hizmeti sunamadığını ve içecek kalitesinde ciddi bir düşüş olduğunu göstermektedir. Bu durum, kafenin müşteri memnuniyetini sağlama konusundaki eksikliklerini ortaya koymaktadır. Benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz